Costel Busuioc - vedeta unui concurs de muzică organizat de televiziunea spaniolă

Costel Busuioc, un român care lucrează de doi ani în Spania, ca zidar, dar care şi-a descoperit talentele de tenor, se află în fruntea clasamentului emisiunii-concurs de muzică "Los Hijos de Babel", difuzată de postul de televiziune public spaniol, RTVE, se arată pe site-ul acesteia.

12 afișări
Imaginea articolului Costel Busuioc - vedeta unui concurs de muzică organizat de televiziunea spaniolă

Costel Busuioc - vedeta unui concurs de muzică organizat de televiziunea spaniolă

După cea de-a treia rundă a concursului, Costel se află în fruntea clasamentului, cu un total de 27 de puncte, devansându-i pe ceilalţi nouă concurenţi ai săi. Următoarea rundă a concursului va avea loc marţi.

Costel Busuioc, de profesie zidar, se află în Spania de doi ani, însă soţia şi cei patru copii ai săi au rămas în România. Potrivit prezentării postate pe site-ul emisiunii, el a plecat din ţară pentru a câştiga bani să-şi întreţină familia.

Muzica a studiat-o doar în şcoală, însă a primit o ofertă de la Opera de Stat din Viena pentru a lua lecţii de canto, însă pe care a trebuit să o refuze din pricina dificultăţilor materiale.

Emisiunea "Los Hijos de Babel" a reprezentat pentru el o posibilitate de a-şi schimba viaţa: el s-a făcut cunoscut drept cântăreţ şi a avut ocazia să performeze live muzica pe care o preferă. În plus, în acest fel, copiii săi îl pot vedea mult mai des la televizor

La concursul organizat de RTVE pentru imigranţi s-au înscris peste 4.000 de candidaţi de toate naţionalităţile, care au venit la şedinţele de casting realizate în principalele oraşe ale Spaniei.

 

Imagini date publicităţii în data de 31 ianuarie 2008. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici