Courteney Cox, dispusă să facă orice pentru a se menţine tânără. Monica din "Friends" îşi dezvăluie secretele - FOTO

Courteney Cox, care a cunoscut consacrarea cu rolul din serialul "Friends", se numără printre vedetele de la Hollywood care nu îşi arată vârsta, deşi se apropie de 50 de ani. "Monica" din Friends dezvăluie însă că face eforturi pentru a se menţine tânără.

6105 afișări
Imaginea articolului Courteney Cox, dispusă să facă orice pentru a se menţine tânără. Monica din "Friends" îşi dezvăluie secretele - FOTO

Courteney Cox (Imagine: Hepta)

Vedeta serialului "The Cougar Town", în vârstă de 48 de ani, a declarat, într-un interviu acordat revistei New You, că este dispusă să facă orice pentru a-şi ascunde vârsta, scrie Daily Mail.

"Cea mai mare temere a mea este că trecerea timpului ne afectează foarte repede. Este ca şi cum te culci tânăr şi te trezeşti schimbat. Acum eşti tânăr şi plin de speranţe şi în clipa următoare se întâmplă", a declarat Courteney Cox, care apare pe coperta revistei americane.

Vedeta a precizat că are încredere în tratamentele de întinerire pe bază de laser, pe care le-a folosit în ultimii ani. "Sunt dispusă să facă orice pentru a amâna inevitabilul. Cred mult în tratamentele cu laser. Consider că acestea reprezintă viitorul. Am optat pentru Ulthera, care ajută la producerea de colagen şi acum voi apela la Fraxel, care mă va ajuta să scap de petele maro de pe braţe, piept şi faţă", dezvăluie actriţa.

Actriţa mai spune că acceptă însă faptul că procesul de îmbătrânire este unul normal: "Există atât de mulţi oameni frumoşi şi toţi suntem extrem de presaţi, însă fostul meu soţ mi-a spus: "Cu toţii îmbătrânim şi trebuie să o facem cât mai graţios. Cu cât acceptăm mai repede asta, cu atât viaţa este mai uşoară".

Courteney Cox s-a despărţit de soţul ei, David Arquette, în 2010, existând zvonuri privind o relaţie cu partenerul ei din "The Cougar Town", Josh Hopkins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici