Crimă la Hollywood: Publicista Ronni Chasen, împuşcată la premiera musicalului "Burlesque" - VIDEO

Publicista Ronni Chasen, o figură marcantă a presei de la Hollywood, a fost împuşcată mortal, marţi seară, la Los Angeles, după ce a asistat la premiera musicalului "Burlesque", informează nymag.com.

23 afișări
Imaginea articolului Crimă la Hollywood: Publicista Ronni Chasen, împuşcată la premiera musicalului "Burlesque" - VIDEO

Crimă la Hollywood: Publicistul Ronni Chasen, împuşcată la premiera musicalului "Burlesque"

Ronni Chasen, în vârstă de 64 de ani, a fost împuşcată mortal pe Sunset Boulevard, în timp ce se afla în automobilul ei, la doar câteva minute după ce plecase de la petrecerea organizată la Hollywood cu ocazia premierei musicalului "Burlesque", ale cărui protagoniste sunt Cher şi Christina Aguilera.

Potrivit site-ului RadarOnline.com, Chasen a fost împuşcată de cinci ori, iar automobilul ei s-a ciocnit de un semafor de pe Sunset Boulevard. Ronni Chasen a decedat la scurt timp după aceea, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

Chasen era o figură marcantă a presei de la Hollywood încă din 1973 şi avea propria companie de impresariat şi publicitate - Chasen & Company Publicity.

Ronni Chasen se ocupa în această perioadă de campaniile de promovare a filmelor implicate în cursa pentru premiile Oscar şi făcea lobby pentru ca lungmetrajul "Alice în Ţara Minunilor" să fie nominalizat la categoria "cel mai bun film", iar Michael Douglas să fie nominalizat la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar", pentru "Wall Street - Banii sunt făcuţi să circule".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici