Cristi Minculescu povesteşte despre operaţie

Solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, a povestit despre experienţa prin care a trecut recent în Germania - operaţia de transplant hepatic -, în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc luni, la Hotel Hilton din Bucureşti.

85 afișări
Imaginea articolului Cristi Minculescu povesteşte despre operaţie

Cristi Minculescu povesteşte despre operaţie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am plătit un preţ prea mare să afle lumea că nu aveam ceea ce se vehiculase", a spus Minculescu, referindu-se la zvonurile potrivit cărora ar fi avut ciroză. Acesta a povestit că, în perioada în care a stat în spital în Germania, a ascultat melodia "Stairway to Heaven" a trupei Led Zeppelin.

"Sper să fie un episod pe care să îl uităm toţi cât mai repede", a spus Cristi Minculescu.

"Eu am avut dublu ghinion, că am luat de la tata boala asta şi că nu am dus-o pe picioare, cum fac mulţi. Eu am fost un caz la 4 milioane", a spus Minculescu, care a mulţumit presei şi ministrului Sănătăţii, Ion Bazac, pentru susţinere şi ajutor în perioada operaţiei.

Iris pregăteşte un nou album de studio pentru anul viitor, acesta urmând să fie lansat printr-un concert în toamna lui 2010, a mai declarat solistul trupei.

Formaţia îşi reia activitatea concertistică sâmbătă, cu un concert la Şimleul Silvaniei, urmând să susţină un spectacol pe săptămână până pe 8 octombrie, când va concerta la Bucureşti, la Sala Polivalentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici