Cristi Minculescu va fi supus altor două operaţii, în zilele următoare

Reprezentanţii Spitalului Universitar Regensburg au anunţat, miercuri seară, că solistul trupei Iris Cristi Minculescu va fi supus altor două operaţii, în zilele următoare, din cauza mărimii diferite dintre ficatul extirpat şi grefa de la soţia sa.

46 afișări
Imaginea articolului Cristi Minculescu va fi supus altor două operaţii, în zilele următoare

Cristi Minculescu va fi supus altor două operaţii, în zilele următoare (Imagine: Mediafax Foto)

Medicii clinicii din Germania au precizat, într-un comunicat de presă, că transplantul de ficat în cazul lui Cristi Minculescu a decurs potrivit planului şi atât el, cât soţia sa, Rodica, se simt bine în urma intervenţiilor chirurgicale.

Porţiunea de ficat care i-a fost transplantată lui Cristi Minculescu funcţioneze bine. Operaţia în cazul soţiei sale a durat cinci ore, iar cea a lui Cristi Minculescu, cinci ore şi jumătate, au mai spus reprezentanţii Spitalului Universitar Regensburg.

Dacă recuperarea decurge conform planului, soţia lui Cristi Minculescu ar putea fi externată într-o săptămână sau două. Mai multe informaţii în privinţa evoluţiei stării de sănătate a lui Cristi Minculescu vom fi comunicate de reprezentanţii Spitalului Universitar Regensburg la conferinţa de presă de vineri.

Citeşte şi:

Bittman: Minculescu ar putea avea nevoie şi de o operaţie la rinichi

Cristi Minculescu, operat în această dimineaţă (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici