Cristian Chivu a devenit tată

Căpitanul reprezentativei de fotbal a României, Cristian Chivu, a devenit tată, după ce soţia sa Adelina a născut o fetiţă, joi, la Milano, informează gsp.ro.

80 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu a devenit tată

Cristian Chivu a devenit tată (Imagine: Mediafax Foto)

Cristian Chivu şi Adelina s-au logodit la 24 noiembrie 2007, la Milano, iar în vara anului 2008, în 6 iulie, s-au căsătorit. Evenimentul, la care au fost prezenţi aproximativ 500 de invitaţi, a avut loc la Palatul Ştirbey. Naşii celor doi sunt Victor şi Manuela Becali.

Victor Becali a declarat agenţiei MEDIAFAX, că numele fetiţei cuplului Adelina şi Cristian Chivu va fi stabilit de părinţi şi că aceasta va fi botezată de el şi soţia sa, Manuela.

"Noi nu avem nicio pretenţie la nume. Numele o să-l stabilească Adelina şi Cristi, noi o s-o botezăm", a spus impresarul.

Prosport.ro scrie că fetiţa a avut la naştere de 3,2 kg şi 49 de cm şi că a primit nota 10 din partea medicilor.

Naşul de cununie al cuplului Adelina şi Cristi Chivu a menţionat că naşterea a decurs fără probleme. "Ştiu doar că nu au fost probleme la naştere şi că atât fetiţa cât şi Adelina sunt sănătoase. Până la urmă asta este cel mai important, să fie sănătoase amândouă. Noi ne bucurăm pentru ei", a menţionat Becali.

Pe de altă parte, site-ul oficial al clubului Internazionale Milano notează că fiica internaţionalului român se va numi Natalia, şi îl felicită pe căpitanul echipei naţionale pentru că a devenit tată.

"S-a născut, astăzi, la Milano, la puţine minute după ora prânzului, Natalia Chivu, primul copil al lui Cristian, fundaşul român de la Inter. Adelina şi nou-născuta sunt foarte bine. Felicitări familiei Chivu şi un mare sărut pentru Natalia", notează site-ul clubului italian.

Vezi aici imagini de la nunta Adelinei cu Cristi Chivu


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici