Critici aprinse în Italia, după ce o cofetărie i-a cerut unei femei 1 euro în plus pentru o linguriţă

Situaţie bizară relatată de presa italiană, după ce o femeie s-a trezit cu o taxă suplimentară, într-o cofetărie din Italia. Femeia ceruse o linguriţă în plus ca să-şi împartă îngheţata cu altcineva.

3129 afișări
Imaginea articolului Critici aprinse în Italia, după ce o cofetărie i-a cerut unei femei 1 euro în plus pentru o linguriţă

Critici aprinse în Italia, după ce o cofetărie i-a cerut unei femei 1 euro pentru o linguriţă

„Am împărţit un bol cu îngheţată de 8 euro, dar am plătit 9: mi s-a cerut 1 euro în plus pentru că am solicitat a doua linguriţă. Nu mă mai întorc în localul respectiv, dar dacă treceţi pe aici, aduceţi o linguriţă de acasă”, arată recenzia scrisă de către clienta unei cofetării din Trentino.

Recenzia a declanşat o avalanşă de controverse şi critici la adresa localului din Trentino. În centrul disputei nu se află costul îngheţatei, una dintre cele mai scumpe oferite de gelaterie, ci taxarea cu un euro în plus pe nota de plată pentru o lingură în plus.

Femeia a povestit că în local nu avea dreptul să se aşeze, alături de prieteni, dacă îşi comanda o îngheţată la con, astfel că a cerut una la bol şi a împărţit-o cu cineva.

Potrivit relatării femeii, postată pe Facebook şi preluată de ziarul Dolomiti, după ce şi-a dat seama de suprataxare, femeia a întrebat de ce şi a primit o explicaţie care a lăsat-o perplexă: „Aţi împărţit îngheţata? E ca la pizzerie, servirea se plăteşte”.

"Este o alegere a companiei menţionată în meniu", este replica gelateriei din provincia Trento după recenzia negativă.

"Dorim să precizăm că în meniu este menţionat în mod explicit că există o suprataxă pentru bolurile împărţite, dar, acestea fiind spuse, ne pare rău pentru reacţia clientei, nu s-a mai întâmplat niciodată", au spus reprezentanţii cofetăriei: "Este alegerea companiei şi nu ne aşteptăm să fie înţeleasă sau împărtăşită de toţi. Este ca şi cum un prieten ne-ar cere să ne descălţăm când intrăm în casa lui. Suntem liberi să decidem dacă rămânem sau nu”.

Recent, proprietara unei cafenele de lângă Lacul Como a încasat o taxă suplimentară de 2 euro pentru tăierea unui sendviş în două.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici