Cu capul în nori: Doi proaspeţi părinţi şi-au uitat bebeluşul nou-născut în taxi-ul cu care au venit de la spital

Doi proaspeţi părinţi au avut parte şocul vieţii lor, după ce au uitat din greşeală bebeluşul nou-născut în taxi-ul cu care s-au deplasat de la spital către casă, transmite The Independent Ireland.

5762 afișări
Imaginea articolului Cu capul în nori: Doi proaspeţi părinţi şi-au uitat bebeluşul nou-născut în taxi-ul cu care au venit de la spital

Amnezie Cum au reuşit să uite proaspeţi părinţi bebeluşul în maşină în drum spre casă de la spital

Poliţia din Hamburg declară că, luni, cuplul a ieşit din maşină, şi-au luat copilul în vârstă de un an şi au plătit şoferul, dar au realizat la scurt timp că cineva destul de important lipsea. Descoperirea a fost făcută în timp ce taxi-ul se îndepărta deja. 

Încercările tatălui de a atrage atenţia şoferului au eşuat, iar acesta, neştiind cine se afla încă în maşină, a lăsat autoturismul într-o parcare subterană pentru a-şi lua pauza de prânz.

Doar atunci când şoferul a preluat un nou client, bebeluşul şi-a făcut simţită prezenţa în vehicul, informează The Independent Ireland.

Şoferul a sunat alarmat la poliţie şi după o verificare rapidă, bebeluşul a fost reunit cu părinţii „uituci”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici