Cum a reuşit o femeie să adune o mulţime de bărbaţi într-o piaţă fără a face prea multe eforturi

Zeci de bărbaţi s-au prezentat în weekend în Union Square din New York pentru a cunoaşte o utilizatoare a aplicaţiei Tinder. Tânăra dorea ca ei să se lupte în stilul „Hunger Games” pentru a o cuceri.

841 afișări
Imaginea articolului Cum a reuşit o femeie să adune o mulţime de bărbaţi într-o piaţă fără a face prea multe eforturi

Sursa foto: Twitter @Gothamist

Un utilizator de pe Twitter a declarat că a cunoscut-o femeia pe nume Natasha în aplicaţia Tinder şi că aceasta l-a invitat la o întâlnire într-un spaţiu public, spunându-i că vor asista la un concert al unui prieten care este DJ. Bărbatul a continuat spunând că a văzut o femeie urcând pe scenă, cu doi bodyguarzi alături, şi şi-a dat seama că este ea.
 
Natasha a luat microfonul şi le-a spus bărbaţilor că ştie că ei toţi vin de pe Tinder. Majoritatea acetora au rămas pentru a concura pentru şansa de a ieşi cu Natasha în oraş. După ce femeia a început să spună „defectele” pe care aceştia le-ar putea avea, cum ar fi barba lungă sau dacă sunt susţinători ai lui Trump, bărbaţii au făcut flotări şi au alergat pentru a o cuceri.
 
Momentan nu se ştie cine a câştigat competiţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici