Cum a reuşit poliţia din Houston să prindă un tigru scăpat pe străzi

  • India, un tigru bengalez, a fost găsit pe străzile din Houston.
  • Imaginile cu tirgul mângâiat au adunat rapid peste 60.000 de vizualizări.
  • India este un pui de 9 luni şi cântăreşte 175 de kilograme.
312 afișări
Imaginea articolului Cum a reuşit poliţia din Houston să prindă un tigru scăpat pe străzi

Trigrul, în libertate

India, un tigrul bengalez prietenos, le-a dat fiori reci pe şira spinării celor cu care s-a intersectat pe străzile din Houston (SUA).

Felina a fost căutată de zor, după după ce a evadat din captivitate. Poliţia a dat publicităţii un clip în care India stă cuminte, ca să fie mângâiat. Giorgiana Cuevas, proprietarea tigrului, a fost foarte fericită când l-a găsit. Imaginile au adunat rapid peste 60.000 de vizualizări.

India este un pui de 9 luni şi cântăreşte 175 de kilograme.

Ron Borza, comandantul de poliţie din Houston, a spus cum a reuşit să găsească tigrul:
”Ne-am întâlnit în partea de vest a oraşului. Am transferat tigrul la HPD şi Tigrul pare să aibă o stare foarte bună de sănătate

”Am lăsat-o pe Gia să vină împreună cu noi, proprietarul tigrului, din cauza stresului prin care a trecut tigrul în ultimele două săptămâni, era, evident, agitat şi am intrat în remorcă cu el, Gia l-a hrănit în timp ce noi stăteam acolo şi-l mângâiem. Animalului îi place atenţia”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici