Cum arată fiica lui Robbie Williams - FOTO

Artistul britanic Robbie Williams a postat pe contul de Twitter prima fotografie cu fetiţa lui, în vârstă de două zile, în timp ce se odihneşte pe pieptul tatălui ei.

3012 afișări
Imaginea articolului Cum arată fiica lui Robbie Williams - FOTO

Robbie Williams (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cântăreţul a postat fotografia vineri, pe contul lui de Twitter, însoţită de mesajul "A doua schimbare de scutec a lui tati... a doua zi pe pământ a lui Teddy".

În poza înduioşătoare Robbie este văzut împreună cu micuţa Theodora Rose în vârstă de doar două zile, căreia părinţii îi spun Teddy. Purtând doar un scutec, fetiţa se odihneşte pe pieptul tatuat al tatălui ei.

Soţia lui Robbie, Ayda Field, a născut marţi dimineaţă în Londra, în spitalul privat Portland Hospital. "Slavă Domnului, Theodora Rose Williams, cunoscută şi sub numele de Teddy, s-a născut la ora 15.33, pe 18 septembrie 2012, şi a avut la naştere greutatea de 3,28 kilograme. Bebeluşul, mămica şi tăticul sunt cu toţii extaziaţi. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele voastre", a anunţat artistul tot pe contul de Twitter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici