Cum au reacţionat membrii familiei Jackson şi multe vedete la condamnarea medicului Conrad Murray

Membrii familiei Jackson şi multe vedete din industria de divertisment au salutat verdictul pronunţat de juraţi contra medicului Conrad Murray, găsit vinovat de omucidere involuntară, luni, în procesul în care a fost acuzat de moartea cântăreţului Michael Jackson.

443 afișări
Imaginea articolului Cum au reacţionat membrii familiei Jackson şi multe vedete la condamnarea medicului Conrad Murray

Michael Jackson (Imagine: Arhiva Mediafax foto/AFP)

Conrad Murray a fost acuzat că a dat dovadă de o "neglijenţă criminală" în îngrijirile medicale acordate cântăreţului Michael Jackson, în special în ceea ce priveşte administrarea de propofol, un sedativ puternic pe care megastarul îl folosea ca somnifer, care i-a cauzat decesul, pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani.

Conrad Murray, care era pe atunci medicul personal al megastarului, a recunoscut că i-a administrat cântăreţului acest medicament în dimineaţa zilei în care acesta a murit.

După proces, mulţi dintre membrii familiei Jackson - care aşteptau verdictul ţinându-se de mâini în sala tribunalului din Los Angeles - au acordat interviuri şi au postat pe Twitter diverse mesaje în care salutau decizia juraţilor, informează accesshollywood.com.

"S-a făcut dreptate", au declarat împreună pentru Access Hollywood Joe Jackson şi Jermaine Jackson - tatăl, respectiv unul dintre fraţii starului -, luni, după ce au ieşit din clădirea Curţii Superioare din Los Angeles.

La Toya Jackson a preferat să îşi exprime bucuria prin mesaje postate pe Twitter, atât înainte, cât şi după anunţarea deciziei juraţilor.

"Au ajuns, în sfârşit, la un verdict! Sunt pe drum spre sala de audieri. Tremur foarte tare şi nu pot să mă controlez!", scria La Toya, înainte de anunţarea verdictului. "Victorie! Acum sunt fericită. Michael, te iubesc şi voi continua să lupt până când toţi vinovaţii vor fi aduşi în faţa justiţiei", a adăugat cântăreaţa, după ce juraţii au anunţat că l-au găsit vinovat pe medicul Conrad Murray de omucidere involuntară.

"Vă mulţumim tuturor pentru dragostea şi sprijinul vostru. Le vom aprecia întotdeauna", a adăugat La Toya.

Unul dintre nepoţii megastarului, Jermaine La Jaune Jackson, a postat şi el un mesaj pe Twitter: "Astăzi, am fost alături de familia mea la tribunal şi am fost profund emoţionat de prezenţa voastră. Vă mulţumesc tuturor pentru dragostea voastră neîntreruptă, pentru loialitatea voastră şi pentru sprijinul vostru. A fost o victorie mare la tribunal. Primul pas a fost făcut. Suntem pregătiţi pentru următorul".

Potrivit express.co.uk, numeroase staruri din industria de divertisment au salutat, la rândul lor, decizia juraţilor.

Sharon Osbourne, soţia rockerului Ozzy Osbourne, a fost una dintre primele vedete care au postat pe Twitter astfel de mesaje.

"Conrad Murray este vinovat. În sfârşit, s-a făcut dreptate. Să sperăm că această decizie îi va opri pe toţi acei doctori care ucid staruri", a spus Sharon Osbourne.

"Oamenii aplaudă şi se bucură, dar nu există niciun învingător aici. A fost o tragedie de la început până la sfârşit. Odihneşte-te în pace, Michael Jackson", a scris cântăreaţa Nicky Minaj.

Rapperul LL Cool J a scris la rândul său: "Odihneşte-te în pace, Michael Jackson". Iar actriţa Holly Robinson Peete a afirmat: "Chiar credeţi că această condamnare a medicului Conrad Murray va aduce o încheiere a acestui caz? Sper ca sufletul lui Michael Jackson să îşi găsească împăcarea".

"Medicul Conrad Murray este vinovat de omucidere involuntară. Acum este oficial", a comentat şi Nick Cannon, soţul cântăreţei Mariah Carey.

"Conrad Murray nu l-a omorât intenţionat pe Michael Jackson, dar acţiunile lui neglijente au permis producerea decesului", a spus Piers Morgan, un reputat prezentator al postului CNN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici