Cum au slăbit Jessica Alba, Jessica Biel şi Scarlet Johannson între 22 şi 48 de kilograme - FOTO, VIDEO

Deşi vedetele sunt faimoase pentru dorinţa lor de a arăta perfect în fiecare zi, câteva actriţe au acceptat să devină neatrăgătoare pentru o parodie, informează dailymail.co.uk.

536 afișări
Imaginea articolului Cum au slăbit Jessica Alba, Jessica Biel şi Scarlet Johannson între 22 şi 48 de kilograme - FOTO, VIDEO

Cum au slăbit Jessica Alba, Jessica Biel şi Scarlet Johannson între 22 şi 48 de kilograme

Jessica Biel, Scarlet Johansson şi Jessica Alba au parodiat reclamele pentru produse miraculoase de slăbit în emisiunea lui Jimmy Kimmel.

Vedetele au pretins că au urmat dieta "Jimmy K" şi au demonstrat efectele acesteia pozând în corpuri de bărbaţi, mult mai masive decât ale lor.

Jessica Alba a fost fotografiată cu un corp de bărbat care poartă pantaloni scurţi şi a pretins că a slăbit 22 de kilograme.

Jessica Biel, care s-a despărţit recent de Justin Timberlake, afirmă că a slăbit 48 de kilograme, iar Scarlet Johansson, care spune că a slăbit 28 de kilograme, afirmă că a angajat un ninja care o plesnea peste mâini de fiecare dată când vroia să mănânce ceva.

În reclama parodiată au mai apărut Emily Blunt, Zoe Saldana, Marisa Miller şi Heidi Klum, iar rolul unui "doctor adevărat" a fost jucat de actorul Neil Patrick Harris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici