Cum construieşti un HOTEL de 30 de etaje în 15 ZILE. Cine a realizat incredibilul RECORD - VIDEO

Un hotel cu 30 de etaje a fost ridicat în numai 15 zile, muncitorii care au lucrat la realizarea acestuia înregistrând un adevărat record de viteză în materie de construcţie.

3355 afișări
Imaginea articolului Cum construieşti un HOTEL de 30 de etaje în 15 ZILE. Cine a realizat incredibilul RECORD - VIDEO

Cum construieşti un HOTEL de 30 de etaje în 15 ZILE. Cine a realizat incredibilul RECORD

Hotelul a fost realizat de o echipă de construcţie din oraşul chinez Changsha.

Pe parcursul lucrărilor, niciun muncitor nu a fost rănit, China având un alt motiv de mândrie pe lângă creşterea economică fulminantă realizată în ultimul timp: acum deţine şi cei mai performanţi constructori.

Hotelul Ark a fost construit pe lacul Dongting, din provincia Hunan, de Broad Group, clădirea fiind capabilă să reziste unui cutremur de gradul 9 pe scara Richter. Academia Chineză de Cercetare a Clădirilor consideră că hotelul este de cinci ori mai rezistent decât o clădire obişnuită.

Precedentul record de construcţie îl reprezintă o clădire de 15 etaje care a fost terminată în numai 6 zile, dar acest hotel este mult mai grandios.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici