Cum prezintă "îngerii" Victoria's Secret noile sutiene ale companiei - FOTO

Victoria's Secret a lansat noua linie de sutiene, denumită "Incredible", la magazinul SoHo din New York. Vedetele evenimentului au fost "îngerii" companiei, care au pozat pentru promovarea noilor produse, informează celebritygossip.net.

393 afișări
Imaginea articolului Cum prezintă "îngerii" Victoria's Secret noile sutiene ale companiei - FOTO

Cum prezintă "îngerii" Victoria's Secret noile sutiene ale companiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îngerii" Lily Aldridge, Erin Heatherton, Adriana Lima, Candice Swanepoel şi Chanel Iman au purat rochii scurte şi strâmte de culori diferite, fiecare prezentând câte un sutien din noua colecţie.

Adriana Lima a dat şi câteva sfaturi pentru alegerea sutienului potrivit. De exemplu, atunci când poartă un tricou, femeile ar trebui să poarte un sutien fin şi fără cusături, pentru că acestea sunt neplăcute la vedere. De asemenea, Lima recomandă evitarea purtării sutienelor din dantelă pe sub bluze strâmte.

Victoria's Secret este o companie americană de lenjerie şi produse de frumuseţe pentru femei, cunoscută pentru prezentarea anuală - Victoria's Secret Fashion Show - şi pentru cataloagele în care apar fotomodele de top, numite "îngeri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici