Cum s-a distrat prinţul Harry la o petrecere. Fratele lui William s-a aruncat îmbrăcat în piscină - FOTO

Prinţul Harry al Marii Britanii, cunoscut pentru stilul său nonconformist, s-a distrat în timpul unei petreceri aruncându-se în piscină îmbrăcat.

786 afișări
Imaginea articolului Cum s-a distrat prinţul Harry la o petrecere. Fratele lui William s-a aruncat îmbrăcat în piscină - FOTO

Cum s-a distrat prinţul Harry la o petrecere (Imagine: Sipa Press/Rex Features)

Prinţul în vârstă de 26 de ani a petrecut într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi în aer liber din Europa, iar la un moment dat s-a aruncat în piscină fără a-şi da hainele jos, scrie dailymail.co.uk.

După ce a făcut o baie, fratele prinţului William a ieşit râzând din piscină şi a dansat alături de ceilalţi tineri de la petrecere. Mai târziu, prinţul a fost văzut la bar îmbrăcat cu un tricou alb împrumutat, purtându-şi cămaşa udă legată în jurul taliei.

Harry petrece câteva zile de vacanţă în Croaţia, alături de prieteni.

În ultimele 12 luni prinţul, care în trecut era prezent mereu în ziare în imagini controversate de la petrecerile la care participa, şi-a concentrat atenţia pe cariera sa militară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici