Cum să alegi cea mai rapidă coadă la supermarket - CSID

Cumpărăturile pot fi suficient de epuizante şi fără a petrece minute bune la coadă. Pe lângă faptul că pierzi timp preţios stând la coadă, de multe ori alegi şi coada greşită, care se mişcă cel mai greu! Dacă ai impresia că totul se rezumă la ghinion, nu e chiar aşa. De fapt, este posibil să ai o strategie greşită, scrie Ce se întâmplă doctore.

811 afișări
Imaginea articolului Cum să alegi cea mai rapidă coadă la supermarket - CSID

Cum să alegi cea mai rapidă coadă la supermarket - CSID

Dacă eviţi persoanele care au coşul plin şi alegi coada la care se află câţiva oameni cu puţine cumpărături, nu este tocmai cea mai bună idee. Cele mai multe persoane fac aceeaşi greşeală – chiar dacă pare cea mai bună alegere, cifrele infirmă această teorie.

În medie, oamenii petrec o jumătate de oră pe zi stând la coadă. Jurnalistul New York Times Christopher Merle a rezolvat misterul cu ajutorul matematicianului Dan Meyer şi oferă câteva trucuri care te pot ajuta să alegi cea mai rapidă coadă când faci cumpărături într-un supermarket.  Se pare că dacă te aşezi în spatele unui client care are coşul plin şi nu în spatele câtorva persoane cu puţine cumpărături este o decizie mai inteligentă  şi mai rapidă! Motivul? 

Citeşte mai multe pe CSID

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici