Cum se va încheia ultimul film din franciza "Twilight"

Ultimul film din franciza "Twilight", care va fi lansat la jumătatea lunii noiembrie, se va încheia cu o secvenţă inedită, la la care vor participa toţi actorii din distribuţie.

596 afișări
Imaginea articolului Cum se va încheia ultimul film din franciza "Twilight"

Cum se va încheia ultimul film din franciza "Twilight" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa Nikki Reed a dezvăluit faptul că regizorul Bill Condon intenţionează să includă o secvenţă de coregrafie - un număr de dans la care vor participa toţi actorii din distribuţie, la sfârşitul filmului, ca un fel de bonus pentru fanii francizei, informează contactmusic.com.

"Dacă va fi ceea ce cred eu că va fi, atunci este cu adevărat grozav. A fost un moment-surpriză pe platoul de filmare şi a fost chiar incredibil. În acea zi, eram cu toţii acolo, cam 150 de persoane, şi l-am luat prin surprindere pe Bill. Am avut nevoie de câteva repetiţii pentru a învăţa mişcările", a declarat actriţa într-un interviu acordat pentru MTV News.

Actorul Kellan Lutz, colegul ei de distribuţie, le-a mărturisit la rândul său fanilor francizei că ultimul film din serie va conţine "o scenă suplimentară care este cu adevărat specială".

Romanele din seria "Twilight", scrise de Stephenie Meyer, au fost traduse în 37 de limbi străine şi s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Amurg/ Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici