Cuplul Boureanu-Pelinel ameninţat cu executarea silită! - VIDEO

Unul dintre cele mai invidiate cupluri - deputatul Cristian Boureanu şi modelul Valentina Pelinel şi-ar putea pierde o parte din avere, pentru că un executor vrea să le ia celor doi mai multe terenuri.

240 afișări
Imaginea articolului Cuplul Boureanu-Pelinel ameninţat cu executarea silită! - VIDEO

Cuplul Boureanu-Pelinel ameninţat cu executarea silită! (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Politicianul, soţia lui şi fratele său n-ar fi rambursat două credite care depăsesc un milion de euro. Banca le cere datornicilor de cinci ori mai mult. Judecătorii sunt chemaţi să decidă dacă încuviinţează sau nu executarea silită în acest caz.

La sfârşitul anului 2007, Cristian Boureanu a luat două credite de la aceeaşi bancă. Unul, împreuna cu soţia, de 414.000 de euro, iar celălalt, cu familia fratelui său, de 660.000 de euro.

Boureanu s-a angajat să plătească lunar dobânda, de aproape zece procente, iar după 12 luni, să restituie sumele împrumutate. Scadenţa a fost amânată cu încă un an printr-un act adiţional, iar astăzi, la aproape doi ani si jumătate, banca îl acuză pe Boureanu că nu şi-a onorat obligaţiile.

Video Stirileprotv.ro

Citeşte mai multe despre datoriile cuplului Boureanu- Pelinel pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici