Cutremur în direct. Reacţia prezentatorilor de ştiri în timp ce seismul din California zguduia din temelii studioul TV | VIDEO

Doi prezentatori de ştiri din Los Angeles au fost vizibil afectaţi atunci când un cutremur puternic, cu o magnitudine de 7,1 pe scara Richter, s-a produs în sudul Californiei, vineri seara, scrie Huffington Post.

7178 afișări
Imaginea articolului Cutremur în direct. Reacţia prezentatorilor de ştiri în timp ce seismul din California zguduia din temelii studioul TV | VIDEO

Cutremur în direct. Reacţia prezentatorilor de ştiri în timp ce seismul din Califonornia zguduia studioul TV

Sara Donchey şi Juan Fernandez erau în direct cu un post afiliat de ştiri atunci când cutremurul a început. Imaginile cu cei doi sunt simbolice pentru spaima care îi blochează pe oameni în faţa unui neprevăzut seism major. Donchey, vizibil înspăimântată, i-a rugat pe telespectatori să aibă „puţină răbdare pentru că ne confruntăm cu un cutremur puternic”.  

„Trebuie să ne asigurăm că nu va avea loc niciun incident aici în studio”, a adăugat aceasta, înainte să-l apuce de braţ pe colegul ei, Juan Fernandez.

„Este un cutremur foarte puternic”, a continuat Donchey. „Este ora 20.21, ne aflăm în direct şi suntem martori la un seism puternic. Cred că trebuie să ne ascundem sub birou”, a mai spus femeia.

În filmare, se poate vedea cum cei doi încearcă să găsească un loc în siguranţă, în timp ce programul de ştiri a fost întrerupt de reclame, transmite Huffington Post.

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea preliminară de 7,1 grade s-a produs, vineri seară, în statul american California, la doar o zi după un alt cutremur puternic în zonă, a anunţat Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Autorităţile din Statele Unite au anunţat că au fost înregistrate mai multe scurgeri de gaze şi incendii, iar mai multe persoane au fost rănite. Seismul produs vineri este cel mai puternic înregistrat în statul american California în ultimii 20 de ani, relatează BBC şi Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici