Dan Bittman a primit un inel "mare cât inima lui", de ziua lui

Dan Bittman a fost sărbătorit duminică, în emisiunea "Dănutz S.R.L.", cu două zile înainte ca vedeta să împlinească 49 de ani, primind mai multe daruri printre care şi un inel "mare cât inima lui" de la Cătălin Măruţă, informează Televiziunea Publică.

113 afișări
Imaginea articolului Dan Bittman a primit un inel "mare cât inima lui", de ziua lui

Dan Bittman a primit un inel "mare cât inima lui", de ziua lui, de la Cătălin Măruţă (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ediţia de duminică a emisiunii "Dănutz S.R.L." de la TVR 1 a fost una plină de surprize pentru gazda show-ului, Dan Bittman. Cu două zile înainte ca vedeta să împlinească 49 de ani, echipa de la "Dănutz S.R.L". i-a organizat o petrecere în direct. Astfel, deşi credea că deţine controlul asupra desfăşurătorului, Dan Bittman s-a trezit dintr-o dată personajul principal al propriei emisiuni.

Actorul Vasile Calofir, purtând un costum absolut inedit, de tort cu lumânări, i-a oferit lui Dan Bittman ocazia să-şi pună o dorinţă şi să sufle în lumânările aprinse de pe jobenul său, apoi l-a scos pe sărbătorit afară din platou, pentru a-i arăta banner-ul de 15 metri de pe Turnul TVR, pe care scria "La Mulţi Ani, Dănutz!". Iar după o asemenea urare, colegii i-au făcut şi un cadou pe măsură: un violoncel în care artistul să-şi depoziteze vinurile.

Tot în ediţia de duminică a emisiunii de la TVR 1, Cătălin Măruţă şi echipa lui "i-au dat un inel" cu diametrul de trei metri - "mare cât inima lui Dan". Inelul, ce avea înscrise pe el urări de la sute de fani, a fost expus în platou pe tot parcursul emisiunii.

Un alt moment emoţionant pentru gazda de la "Dănutz S.R.L." a fost mesajul video primit de la copiii lui. În timp ce Dan Bittman repeta înainte de începerea emisiunii, câţiva membri ai echipei sale i-au făcut o scurtă vizită acasă, de unde cei trei băieţi ai săi i-au transmis artistului urările lor.

Nelu Ploieşteanu, Hi-Q, Phoenix, Nancy Brandes şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, trupa Sensor, dar şi mii de admiratori ai artistului i-au fost alături lui Dan Bittman pentru a-l sărbători. Aproape 550.000 de telespectatori, în medie, la nivel naţional, au urmărit emisiunea de la TVR 1.

Dan Bittman s-a născut pe 29 martie 1962, în Bucureşti. Din 1985, el este membru al trupei Holograf. În 1994, el a reprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision, cu piesa "Dincolo de nori". Între anii 2001 - 2003, el a moderat emisiunea-concurs "Bravo Bravissimo", difuzată de TVR 1. Din noiembrie 2004, el este gazda emisiunii de televiziune "Dănutz S.R.L.", de la TVR 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici