Daniel Craig, cel mai bine îmbrăcat bărbat

Daniel Craig, star al francizei de succes "James Bond", a primit titlul de cel mai bine îmbrăcat bărbat din Marea Britanie, pentru al doilea an consecutiv, din partea publicaţiei GQ.

62 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig, cel mai bine îmbrăcat bărbat

Daniel Craig, cel mai bine îmbrăcat bărbat

Primul "James Bond" blond este urmat în top de colegii lui de breaslă Daniel Day Lewis, James McAvoy şi Jude Law.

De cealaltă parte, actorul Russell Brand s-a situat pe primul loc în topul celor mai prost îmbrăcaţi bărbaţi din Marea Britanie, unde pe locul al 16-lea se găseşte prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Alţi trei prinţi au fost incluşi în topul 50 al celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi: Harry, fratele mai mic al lui William, Charles, tatăl acestuia, şi Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a.

Premierul britanic Gordon Brown s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai prost îmbrăcaţi bărbaţi. Liderul conservator David Cameron, care reprezintă opoziţia, s-a situat pe locul al optulea în clasamentul celor mai eleganţi bărbaţi, a treia apariţie a sa în top 10.

Fotbalistul David Beckham a fost inclus în ambele topuri. Fostul căpitan al naţionalei Angliei s-a situat pe locul al şaselea în topul celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi, dar şi pe locul al nouălea în topul bărbaţilor lipsiţi de stil. Beckham a primit titlul de cel mai bine îmbrăcat din Marea Britanie în 2002, 2003 şi 2004, însă în 2005 a fost surclasat de colegul său, fotbalistul Rio Ferdinand.

Starul Formulei 1 Lewis Hamilton este un debutant în acest top, unde s-a plasat pe locul al 15-lea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici