Daniel Craig, în remake-ul filmului "My Fair Lady" (Video)

Daniel Craig, interpretul agentului 007 din ultimele două filme ale seriei "Bond", "Casino Royale" şi "Quantum of Solace: Partea lui de răzbunare", ar putea juca în remake-ul musicalului "My Fair Lady", alături de Keira Knightley, relatează allocine.fr.

23 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig, în remake-ul filmului "My Fair Lady" (Video)

Daniel Craig, în remake-ul filmului "My Fair Lady" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmările pentru acest remake vor începe în 2010, iar rolul principal, Eliza Doolittle, va fi deţinut de actriţa britanică Keira Kneightley.

Producătorii au căutat cu înfrigurare, de câteva luni, viitorul partener de film al lui Kneightley, care ar prelua rolul profesorului Higgins, cel care dă cursuri de muzică şi bune maniere tinerei fete.

În filmul original, actorul Rex Harrison, care nu mai cântase niciodată până la acel rol, a avut o prestaţie foarte bună. Partenera lui Rex Harrison din filmul original a fost Audrey Hepburn.

Daniel Craig, cunoscut pentru seriozitatea cu care se implică în interpretarea tuturor rolurilor sale, a spus că, dacă va fi ales pentru acest rol, va lua lecţii de muzică.

Pentru moment, producătorii nu s-au hotărât asupra regizorului acestei producţii, dar se vehiculează totuşi două nume: celebrul Steven Spielberg şi regizorul britanic Stephen Daldry, care a asigurat regia filmelor "Billy Elliot" (2000), "Orele" (2002) şi recentul "The Reader" (2008).

My Fair Lady

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici