Daniel Craig se luptă cu dorinţa de a fuma

Actorul Daniel Craig, care a renunţat la fumat, a declarat că duce "o luptă continuă" cu dorinţa de a-şi mai aprinde o ţigară, deşi consideră că acest obicei este "o prostie".

188 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig se luptă cu dorinţa de a fuma

Daniel Craig se luptă cu dorinţa de a fuma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul care l-a interpretat pe James Bond şi, mai recent, a jucat în "Cowboys & Aliens/ Cowboys & Extratereştri", a spus că încă îi plac ţigările şi îi este foarte greu să nu se lase tentat să se reapuce de fumat, potrivit contactmusic.com.

Întrebat de ce s-a lăsat de fumat, Craig a răspuns: "Pentru că este o prostie, nu vă supăraţi... da, îmi place, este un obicei prostesc care te omoară... Încă duc o luptă continuă, se spune mereu că eşti dependent şi nu poţi cu adevărat să nu mai fii un fumător. Este un lucru îngrozitor, este o dependenţă reală, foarte grea".

Actorul britanic, în vârstă de 43 de ani, a mai fost întrebat dacă are vreun resentiment faţă de cei care au comentat negativ distribuţia sa în "Casino Royale", în 2006, când l-a interpretat pentru prima dată pe James Bond.

"Nu o să stau să mă gândesc la asta, am făcut un film bun, vorbeşte de la sine, nu am de ce să am resentimente, îmi văd în continuare de viaţă şi sunt fericit", a spus Daniel Craig.

Craig s-a însurat în luna iunie a acestui an cu actriţa Rachel Weisz, în cadrul unei ceremonii secrete, la New York, având alături numai patru persoane.

Actorul l-a mai interpretat pe celebrul spion britanic şi în "Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare" (2008) şi urmează să reia acest rol în "Bond 23", în regia lui Sam Mendes, film programat să aibă premiera în 2012. Anul acesta, Craig va mai fi prezent pe marile ecrane în "The Girl with the Dragon Tattoo", ecranizarea americană după primul roman din trilogia "Millenium" de Stieg Larsson, "Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului" şi thrillerul "Dream House", în care joacă cu soţia sa, Rachel Weisz, şi cu Naomi Watts.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici