Daniel Craig se va căsători, după terminarea filmărilor la noul "James Bond"

Daniel Craig se va căsători cu iubita sa, Satsuki Mitchell, după ce va termina filmările la noua peliculă din seria "James Bond" - "Quantum of Solace", informează ContactMusic.co.uk.

25 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig se va căsători, după terminarea filmărilor la noul "James Bond"

Daniel Craig se va căsători, după terminarea filmărilor la noul "James Bond"

Actorul britanic în vârstă de 39 de ani se pare că a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în timpul unei vacanţe romantice pe care cei doi au petrecut-o, în vara lui 2007, în Italia, însă perechea a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la acest angajament.

Cu toate acestea, surse apropiate cuplului au declarat că cei doi au fost de nedespărţit în ultima vreme, Mitchell vizitându-l pe Craig în fiecare zi pe platourile de filmare din Panama, unde este turnat noul film 007. "Quantum of Solace" este continuarea lui "Casino Royale", lansat în noiembrie 2007 şi regizat de Marc Forster. Neal Purvis, Robert Wade şi Paul Haggis sunt cei care semnează scenariul filmului.

"Daniel şi Satsuki sunt foarte îndrăgostiţi. El a cerut-o în căsătorie, iar ea poartă acum un foarte frumos inel Cartier. Are un diamant mare montat în platină", a declarat sursa. Potrivit acesteia, cei doi plănuiesc o ceremonie de nuntă restrânsă, doar familia şi prietenii apropiaţi. Purtătorul de cuvând al lui Craig a refuzat să comenteze această informaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici