Daniel Radcliffe, în rolul unui fotograf de război ucis în Somalia

Actorul britanic Daniel Radcliffe, devenit celebru cu rolul "Harry Potter", îl va interpreta pe Dan Eldon, un fotograf ucis în 1993, la vârsta de 22 de ani, în războiul civil din Somalia, într-un film dedicat acestuia, informează allocine.fr.

6 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe, în rolul unui fotograf de război ucis în Somalia

Daniel Radcliffe, în rolul unui fotograf de război ucis în Somalia

Daniel Radcliffe, în vârstă de 18 ani, va avea un program foarte încărcat anul acesta. În afară de filmările la cea de-a şasea parte a francizei de succes "Harry Potter", "Prinţul semipur", regizată de David Yates, actorul va juca în drama de război "The Journey".

Filmul biografic va retrasa viaţa fotoreporterului Dan Eldon, ucis în exerciţiul funcţiunii, la vârsta de 22 de ani, în timp ce realiza o serie de reportaje despre războiul civil din Somalia.

Scenariul filmului va fi inspirat din jurnalul pe care l-a ţinut Eldon, "The Journey is the Destination", publicat în urmă cu 10 ani.

Rolul lui Dan Eldon a fost unul foarte disputat: s-au vehiculat numele lui Heath Ledger, Joaquin Phoenix, Ryan Phillippe şi Orlando Bloom. În cele din urmă, familia fotografului l-a ales pe Daniel Radcliffe.

În afară de cele două lungmetraje, Radcliffe va debuta, în septembrie, pe Broadway, cu controversatul rol din spctacolul de teatru "Equus", cu care a avut deja un mare succes pe scena londoneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici