Daniel Radcliffe vrea să studieze arheologia

Vedeta francizei "Harry Potter" Daniel Radcliffe, în vârstă de 21 de ani, se declară fascinat de arheologie, domeniu pe care ar dori să îl studieze în viitor.

106 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe vrea să studieze arheologia

Daniel Radcliffe vrea să studieze arheologia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit femalefirst.co.uk, actorul, care a interpretat rolul magicianului Harry Potter în toate cele opt filme ale francizei, a declarat că se bucură că, odată cu finalizarea acestor pelicule, va avea mai mult timp să se dedice pasiunilor sale.

"Mă uit la foarte multe emisiuni pe Discovery Channel şi am început să iau în considerare posibilitatea de a mă înscrie la cursuri la fără frecvenţă deoarece sunt din ce în ce mai fascinat de arheologie", a declarat vedeta.

"Oricât de trist sunt să îmi iau la revedere de la Harry, sunt nerăbdător să văd ce îmi pregăteşte viitorul", a mai spus el.

Pe de altă parte, Radcliffe a declarat că fanii săi nu ar trebui să se aştepte să îl vadă implicat în activităţi sportive, unde este "lipsit de speranţă".

"Sunt în formă, pot să alerg şi sunt agil, dar când vine vorba de sport mereu am fost total nepriceput", a precizat actorul.

Actorul britanic a stârnit senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din spectacolul de teatru "Equus", de Peter Shaffer, jucat pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).

În 2007, Daniel Radcliffe a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Daniel Radcliffe va juca din nou pe Broadway, în această vară, într-o nouă versiune a musicalului din anii 1960 "How To Succeed In Business Without Really Trying". În acest musical, actorul britanic interpretează rolul J. Pierrepont Finch, un tânăr spălător de geamuri care urcă în ierarhia companiei pentru care lucrează, cu ajutorul unei cărţi de dezvoltare personală.

Radcliffe este cel mai bogat dintre actorii britanici care nu au împlinit încă vârsta de 30 de ani - averea lui este de 42 de milioane de lire sterline (46 milioane de euro), devansându-le pe cele ale colegilor săi din franciza "Harry Potter", Emma Watson (Hermione Granger, 22 de milioane de lire sterline) şi Rupert Grint (Ron Weasley, 20 de milioane de lire sterline), potrivit listei întocmite de săptămânalul britanic The Sunday Times.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici