Danny Boyle ar putea regiza următorul film din seria "James Bond"

Danny Boyle, cel mai în vogă regizor al momentului, după succesul filmului său "Slumdog Millionaire", marele câştigător la gala premiilor Oscar, a primit din partea producătorilor seriei "James Bond" propunerea de a regiza următoarea parte a acestei francize, informează thesun.co.uk.

16 afișări
Imaginea articolului Danny Boyle ar putea regiza următorul film din seria "James Bond"

Danny Boyle ar putea regiza următorul film din seria "James Bond" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Barbara Broccoli, directoarea companiei EON Productions, ce deţine drepturile asupra francizei "James Bond", i-a făcut regizorului britanic propunerea de a regiza cel de-al 23-lea film din seria aventurilor agentului 007.

Totuşi, Danny Boyle, în vârstă de 52 de ani, a insistat în interviurile sale recente că filmele cu bugete mari nu sunt importante pentru el.

O sursă din interiorul EON Productions a declarat că echipa producătorilor apreciază viziunea regizorală a lui Boyle şi că aceasta s-ar potrivi perfect cu noua imagine a filmelor din seria "James Bond". Aceeaşi sursă a declarat că "Danny (Boyle, n.r.) este mult mai interesat de film decât de bani".

Cel mai recent film al lui Boyle, "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire", a obţinut opt trofee la gala premiilor Oscar, inclusiv cel pentru cea mai bună regie. Pelicula a câştigat numeroase alte premii, printre care patru Globuri de Aur şi şapte BAFTA.

Printre filmele regizate de Danny Boyle se numără "Triunghiul morţii/ Shallow Grave" (1994), "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate" (1996) şi "După 28 de zile" (2002).

Slumdog Millionaire

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici