DANSEZ PENTRU TINE, al 14-lea sezon: Poveşti emoţionante, dansuri inspirate şi un nou membru al juriului, în prima ediţie a emisiunii - FOTO, VIDEO

Cel de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" a debutat, vineri, la Pro TV, fanii emisiunii având parte de o surpriză chiar de la început, respectiv absenţa lui Wilmark din juriu.

2258 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE, al 14-lea sezon: Poveşti emoţionante, dansuri inspirate şi un nou membru al juriului, în prima ediţie a emisiunii - FOTO, VIDEO

DANSEZ PENTRU TINE, al 14-lea sezon: Care sunt stilurile de dans din prima ediţie - FOTO

Wilmark a fost înlocuit în juriul de la "Dansez pentru tine" de Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre.

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Ilinca Vandici, Ruby, Sore şi Dima din LaLa Band, sportivii Falemi Nana şi Giani Kiriţă şi Sorin Brotnei sunt vedetele care au păşit pe ringul de dans alături de partenerii lor în acest sezon al emisiunii, care a debutat, vineri, la Pro TV.

Cele opt perechi - Sore şi George Traşcău, Sorin Brotnei şi Alexandra Popovici, Giani Kiriţă şi Dana Matei, Ilinca Vandici şi Ştefan Răzvan Marton, Ruby şi Alexandru Ciobanu, Elena Ionescu şi Adrian Baranga, Falemi şi Emanuela Mitrea, Dima şi Iulia Clisu - au intrat în cursa pentru marele premiu, de 60.000 de euro..

Freestyle şi vals au fost stilurile de dans pe care concurenţii au păşit pe ring în prima ediţie a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care se desfăşoară sub îndemnul "Trăieşte-ţi visul".

VEZI AICI CUM AU DANSAT FREESTYLE SORE ŞI GEORGE

Telespectatorii şi fanii emisiunii de la Pro TV au făcut cunoştinţă în această seară cu cei nouă concurenţi şi poveştile lor emoţionante.

URMĂREŞTE DANSUL FREESTYLE AL ECHIPEI DIMA-IULIA

Una dintre prestaţiile apreciate de juriu a fost cea a perechii formate de Ilinca Vandici şi Ştefan Răzvan Marton. Feminina şi ultra-energica, Ilinca a făcut o figura foarte frumoasa pe ringul de dans, unde a jucat rolul unei vampe sexy.

Chiar şi Mihai Petre a fost cucerit de felul cum a dansat, dar si de look-ul ei: "Mi-a plăcut mult Ilinca, e feminina şi plina de energie, mi-au placut până şi picioarele ei!".

VEZI AICI CUM AU DANSAT CEI DOI

Referitor la proba de vals, în care perechile au dansat consecutiv, juriul a apreciat că au fost doar câteva echipe care s-au descurcat mai bine, restul fiind criticate pentru prestaţie.

Pe primele trei locuri s-au clasat perechile Sore şi George Traşcău (92 de puncte), Ilinca Vandici şi Ştefan Răzvan Marton (86 puncte), respectiv Dima şi Iulia Clisu (83 puncte).

După prima ediţie a emisiunii, cuplurile condamnate la duel sunt Ruby şi Alexandru Ciobanu, respectiv Sorin Brotnei şi Alexandra Popovici.

Pentru Ştefan Bănică, prezentatorul emisiunii, ziua de vineri a reprezentat o dublă sărbătoare, deoarece cântăreţul a împlinit astăzi 46 de ani. El a cântat alături de Marius Moga melodia "Ce e dragostea?" şi alături de Pacha Man cel mai nou single - "Alerg printre stele", extras de pe albumul "Altceva".

Ştefan Bănică a primit o chitară, cadou din partea echipei emisiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici