Dansez pentru tine: Corina Caragea şi Cove, condamnaţi la duel. Vezi clasamentul după a patra ediţie a concursului - VIDEO

Pentru prima oară, echipele formate din Corina Caragea & Ştefan Gheorghiu şi Cove & Claudia Raea au intrat la duel, care va avea loc în ediţia din 13 mai. În urma voturilor publicului, Augustin Viziru şi Aurora Tonea au părăsit competiţia visurilor.

846 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Corina Caragea şi Cove, condamnaţi la duel. Vezi clasamentul după a patra ediţie a concursului - VIDEO

Dansez pentru tine: Corina Caragea şi Cove, condamnaţi la duel

În ediţia de vineri a "Dansez pentru tine", concurenţii au încântat juriul şi publicul cu salsa, samba, mambo, merengue, paso doble, dans tahitian, dans african, dans egiptean şi dans libanez, informează Pro TV.

Clasamentul după a patra ediţie din sezonul 11 "Dansez pentru tine":

1. Corina Bud şi Edy Vasile

2. Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja

3. Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă

Echipa salvată de la duel este formată din Lavinia şi Decebal, iar în ediţia viitoare a emisiunii vor intra la duel perechile Corina Caragea & Ştefan Gheorghiu şi Cove & Claudia Raea.

În urma voturilor telespectatorilor, Augustin Viziru şi Aurora Tonea au părăsit concursul. Augustin Viziru şi Aurora Tonea au avut 24, 61%, în timp ce Lavinia şi Decebal au avut 75,39% din voturi.

Invitaţii speciali ai emisiunii au fost Robo şi trupa DFC, dar şi Adelina Pestriţu şi Bogdan Vlădău, care au dansat pentru un caz umanitar.

O surpriză a emisiunii a fost dansul Iuliei Vântur alături de baletul Edi Stancu, pe tema "Noapte romantică".

Pro TV a fost lider de audienţă, vineri seară, când două milioane şi jumătate de telespectatori urmăreau emisiunea "Dansez pentru tine" în minutul de aur, 21.42, postul TV înregistrând 12,1 puncte de rating şi 33,9 procente din cota de piaţă pe publicul comercial, informează televiziunea.

Pro TV a fost lider detaşat de audienţă pe tot parcursul competiţiei visurilor de vineri seară, atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici