Dansez pentru tine: Cu ce se tratează vedetele înainte de începerea noului sezon

Perechile concurente încearcă să scape de emoţii fie cu ajutorul unor talismane, fie cu glume, bancuri sau cuvinte de încurajare, cu câteva ore înainte de începerea celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care debutează vineri, de la ora 20.30, la Pro TV.

541 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Cu ce se tratează vedetele înainte de începerea noului sezon

Dansez pentru tine: Cu ce se tratează vedetele înainte de începerea noului sezon

Oricât de mult ar fi repetat în sălile de repetiţii, în momentul în care au ajuns în platoul emisiunii, totul s-a schimbat şi au simţit că parcă o iau de la capat cu ABC-ul dansului. Platoul grandios, ringul de dans mare, atmosfera impunătoare de acolo, muzica live, ochii aţintiţi asupra lor le-au sporit emoţiile şi i-au făcut să-şi dorească să mai tragă de timp până la prima ediţie a emisiunii. Însă ei vor avea prima înfăţişare live în faţa telespectatorilor şi a juriului vineri, de la 20.30, la Pro TV, când vor trebui să depună jurămintele şi să demonstreze că pentru fiecare dintre ei duelul merită să fie cât mai departe.

În urma repetiţiilor intensive, Jojo s-a ales cu contuzii laterale la coaste, iar în ultimele zile a făcut tratamente injectabile şi a repetat doar cu benzi speciale aplicate la coaste. Chiar dacă are dureri foarte mari, Jojo se bucură de plăcerea dansului şi de frumuseţea experienţei "Dansez pentru tine", alături de partenerul său Ionuţ Tănase, de care s-a ataşat foarte mult.

În echipa formată din Catrinel Sandu, Ionuţ Ionescu şi Lilian, emoţiile se gestionează cu ajutorul talismanelor. "Avem nişte brăţări la mână toţi trei. Brăţările norocului. Până acum ne-au purtat noroc. Să sperăm că vor avea aceeaşi putere şi în concurs", spune Catrinel, încrezătoare în brăţările roşii care îi vor ajuta să obţină note mari din partea juriului. Catrinel are o entorsă la glezna dreaptă, însă Lilian este sigur că vor dansa foarte bine vineri.

Probleme de sănătate sunt şi în echipa formată din Aylin Cadir, Ovidiu Danci şi Vica. "Mie mi s-a blocat spatele azi-dimineaţă, am luat nişte medicamente, n-a trecut. Mi-au făcut o injecţie şi mă simt mai bine acum, dar iniţial nu am crezut că pot să repet astăzi", spune panicat partenerul lui Aylin. Vica mizează însă pe faptul că sunt o pereche temperamentală, care transmite şi cucereşte prin expresivitate.

În echipa formată din Andreea Ibacka, Paul Păduraru şi coregrafa Furnica, emoţiile se împart la patru. "Am un bungee-jumping în burtă. Tremur, dansez o dată cu ei, număr, cânt, urlu, fac ca toate animalele când dansează perechea mea... am emoţii mari", spune coregrafa Furnica - însărcinată în luna a cincea. Amuzată de figurile lor obosite şi stresate şi de zâmbetul lor pus parcă de cineva pe chip, Furnica i-a botezat pe Andreea - Chucky şi pe Paul - Freddie Cruger.

Emoţii mari sunt şi în echipa formată din Mircea Solcanu, Roxana Voina şi Căprioara, iar durerile fizice trec pe planul doi în cazul lor. "Sufletul te doare aici... că nu-ţi iese", spune Mircea Solcanu. Căprioara spune că prima lor prestaţie pe platou a fost bună şi speră ca aşa să se întâmple şi vineri seara, în cadrul show-ului "Dansez pentru tine".

Alex, toboşarul trupei Zero, şi partenera lui, Cornelia Condeescu, au fost puţin speriaţi de grandoarea platoului. Însă antrenorul lor, Istvan, spune că nu au de ce să aibă emoţii, chiar dacă unele poziţii le dau dureri de cap. "Trebuie să-mi ţin umerii aştia într-un fel, gâtul în alt fel, bărbia nu ştiu cum, braţele diferit. Am înnebunit. Asta îmi doresc să iasă, ţinuta asta, poziţiile astea. Restul e ok. Visez si noaptea... Bine ca nu-mi pun atele sa dorm asa...E foarte greu.", povesteşte spiritual Alex.

În echipa formată din Daniel Niţoiu, Alexandra Maresi şi Cocuţa nu au fost accidentări, dar sunt multe emoţii. "Cred că Daniel va fi o mare surpriză pentru public. E un contrast uriaş faţă de cum îl vezi la Ştirile Pro TV şi cum e omul Daniel. Îl văd acolo foarte serios, iar el e complet nebun", avertizează Cocuţa, coregrafa lui Daniel, care speră ca acesta să ridice sala în picioare cu dansurile lui din prima ediţie a concursului.

Mai puţin emotivi par a fi, deocamdată, Pepe, Andreea Toma şi Doina Botiş. Şi accidentele s-au ţinut departe de ei. "Mulţumim lui Dumnezeu, nu ne-am accidentat până acum. Dar ne-am şi protejat foarte tare. Ne-am încălzit, facem streching, suntem profesionişti", spune Pepe, încrezător că pantofii lui de dans vor face minuni şi în concurs, nu doar la repetiţii. Pepe nu crede că va fi intimidat de membrii juriului, ci mai degrabă va avea emoţii la gândul că va fi urmărit de atât de mulţi telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici