Dansez pentru tine: Vezi care sunt cele trei echipe care au intrat în finală şi cine a părăsit concursul - VIDEO

Spre bucuria perechilor clasate pe locurile doi si trei, nu vor exista duelişti în finala "Dansez pentru tine", care va avea loc, vineri, 27 mai.

1842 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Vezi care sunt cele trei echipe care au intrat în finală şi cine a părăsit concursul - VIDEO

Dansez pentru tine: Vezi care sunt cele trei echipe care au intrat în finală şi cine a părăsit concursul

Votaţi în proporţie de 29,81%, Gabriel Coveseanu şi Claudia Raea au părăsit ringul visurilor, informează ProTV.

Pro TV a fost lider detaşat de audienţă atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial. Aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit competiţia visurilor în minutul de aur al acesteia, 22.11. Seara a fost plină de suspans, pentru că la sfârşitul ei au fost anunţate cele trei perechi care vor împărţi podiumul sezonului unsprezece al emisiunii "Dansez pentru tine".

Lavinia Pârva şi Decebal au răsuflat uşuraţi după ce 70,19% dintre voturile publicului au decis ca ei sa rămână în concurs. Astfel că în finala emisiunii "Dansez pentru tine" îşi vor disputa marele premiu, trofeul şi locul I Corina Bud şi Edy, Roxana Ionescu şi Ştefan şi Lavinia şi Decebal.

Cove şi Claudia au fost la un singur pas de marea finala, însă duelul s-a terminat pentru ei cu o eliminare şi cu multe lacrimi. Cu toate că durerea Claudiei era mare, seara a fost pentru ea de neuitat, pentru că echipa i-a oferit surpriza de a i-o aduce în platou pe sora ei vitregă pe care nu o văzuse niciodată în viaţa ei şi de existenţa căreia a aflat abia la 16 ani.

Dansul la bară a fost un deliciu pentru juriu şi spectatorii prezenţi în platou. Corina Bud a ridicat tot publicul în picioare cu un dans senzual, în care ea a fost îmbrăcată provocator, încălţată cu pantofi cu tocuri de 15 cm, la sfârşitul căruia şi-a dat jos sutienul, şi-a aruncat cu miere pe decolteu şi apoi a fost acoperită de paiete colorate împrăştiate de partenerul ei. După multe note de 10 pe care le-a primit atât la dansul la bară, cât şi la hip-hop şi slowfox, Corina a uitat parcă de dureri şi de zecile de vânătăi şi şi-a strâns în braţe partenerul care a terminat ediţia cu ochii plini de lacrimi de emoţie şi speranţă.

Roxana Ionescu a avut o seară bună în care atât provocatorul dans la bară, cât şi hip-hopul şi quick-step-ul au fost savurate de juriu. La dansul la bară, îmbrăcată într-un costum de piele, Roxana a impresionat prin flexibilitatea şi forţa ei, la hip-hop prin dinamism, iar la quick-stept prin eleganţă.

Lavinia şi Decebal au trecut cu bine, datorită publicului, şi peste cel de-al treilea duel la care au fost condamnaţi de juriu. Cu patru coregrafii complexe, cei doi atât de greu încercaţi de accidentări şi dueluri în acest sezon au avut parte şi de zâmbete, dar şi de lacrimi. La unul dintre dansuri, în timpul unei figuri specifice, Lavinia s-a retras din coregrafie, venind în locul ei, în braţele lui Decebal, chiar soţia acestuia. Cu greu şi-a putut stăpâni Decebal lacrimile până la sfârşitul dansului şi parcă şi mai greu i-a dat drumul din braţe soţiei lui care i-a făcut astfel o surpriză placută fiindu-i alături chiar în paşi de dans în seara duelului. Decebal a avut imensa bucurie şi surpriza de a o revedea după cinci ani de zile pe sora lui din Italia care a venit special în România pentru a-l încuraja şi a-i fi alături în lupta pentru schimbarea în bine a viitorului lui Vlăduţ.

Baletul emisiunii "Dansez pentru tine" coordonat de Edi Stancu a prezentat un moment spectaculos pe piesa creată special pentru competiţia visurilor şi interpretată live, în platoul emisiunii, de câştigătorul show-ului "Românii au talent", Adrian Ţuţu, alături de beat-boxerul finalist Cosmin Agache.

Liviu Vârciu şi-a prezentat iubita telespectatorilor Pro TV în paşi de dans. Coregrafia plină de umor şi temperament a fost interpretată de cei doi îndrăgostiţi din tot sufletul, scopul dansului fiind unul caritabil, de a o ajuta pe micuţa contorsionistă care a apărut în emisiunea "Românii au talent" să-şi ducă mai departe vocaţia.

Victor Slav a revenit în ringul de la "Dansez pentru tine" alături de focoasa Adriela Morar cu care a făcut un dans senzual în scop umanitar. Sora lui Mihai Petre, Alina Petre, a cucerit asistenţa cu eleganţa sa din ring alături de partenerul ei din competiţiile sportive profesioniste. Ei au dansat un vals desprins parcă din poveşti pentru a motiva şi inspira perechile concurente.

Săptămâna viitoare va fi ultima ediţie a acestui sezon, iar telespectatorii trebuie să aleagă marele câştigător al premiului de 60.000 de euro. Toate cele trei perechi rămase în competiţie au şanse egale la primul loc, doar cei din faţa televizoarelor având puterea să decidă câştigătorul trimiţând SMS la 1322 cu numele celui pe care îl susţin pentru împlinirea visului.

Clasamentul editiei a 6-a de la "Dansez pentru tine":

1.Roxana Ionescu si Stefan Rebeja - 145 puncte
2. Corina Bud si Eduard Vasile - 141 puncte
3. Lavinia Parva si Decebal Negoita - 137 puncte
La Marea finală se va dansa un dans la alegere, contemp şi freestyle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici