David Beckham refuză să apară într-o reclamă alături de Angelina Jolie

Fotbalistul David Beckham, imaginea brandului Emporio Armani, a refuzat oferta de a realiza o reclamă alături de actriţa Angelina Jolie pentru aceeaşi marcă, informează Brand Republic.

21 afișări
Imaginea articolului David Beckham refuză să apară într-o reclamă alături de Angelina Jolie

David Beckham refuză să apară într-o reclamă alături de Angelina Jolie

Potrivit unor surse apropiate fotbalistului, acesta ar fi refuzat proiectul publicitar pentru că este însurat, însă alte surse sunt de părere că soţia lui Beckham, Victoria, nu ar vrea ca familia ei să fie asociată cu celebrul cuplu de actori Angelina Jolie - Brad Pitt.

În urmă cu o circa o săptămână, mai multe surse apropiate casei de modă Armani declarau că Angelina Jolie, câştigătoare a premiului Oscar, a semnat un contract de publicitate cu Emporio Armani, casa de modă italiană, urmând să apară într-o reclamă alături de fotbalistul David Beckham.

David Beckham a apărut recent într-o altă campanie Armani, starul englez declarându-se "mândru şi uşor jenat" de giganticul panou outdoor care îl arată doar în lenjerie intimă şi care a adunat o mulţime de fani la Londra.

Beckham, în vârstă de 34 de ani, şi soţia sa, Victoria, au mai fost imaginea casei de modă Armani şi în cadrul altor campanii.

David şi Victoria Beckham sunt căsătoriţi de zece ani şi au trei copii: Brooklyn, Romeo şi Cruz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici