David Beckham şi Nelson Mandela, într-o campanie pentru Salvaţi Copiii - VIDEO

David Beckham şi Nelson Mandela sunt protagoniştii unei campanii de publicitate numită "No Child Born to Die", care a fost lansată, luni, în Marea Britanie de organizaţia Salvaţi Copiii, informează Brand Republic.

37 afișări
Imaginea articolului David Beckham şi Nelson Mandela, într-o campanie pentru Salvaţi Copiii - VIDEO

David Beckham şi Nelson Mandela sunt protagoniştii unei campanii pentru Salvaţi Copiii

Campania "No Child Born to Die" are ca scop salvarea de la moarte a milioane de copii care trec în nefiinţă în ţările în curs de dezvoltare din întreaga lume. Campania are o componentă TV şi online, printr-un microsite special.

Spotul TV a fost filmat în sate din Tanzania, unde reprezentanţii organizaţiei Salvaţi Copiii îşi desfăşoară o parte din activitate. Spotul prezintă un grup de copii care urmăresc o serie de proiecţii cu imagini ale unor oameni celebri precum Albert Einstein, Nelson Mandela, Usain Bolt, Muhammad Ali şi David Beckham.

Pe fundalul acestor imagini se aude vocea actriţei Helena Bonham Carter, care spune: "Toţi suntem născuţi să visăm, născuţi să dobândim victorii, născuţi să descoperim. Unii sunt născuţi să fie cei mai rapizi, cei mai impunători sau pur şi simplu cei mai buni. Dar, în timp ce unii se nasc ca mai apoi să devină bătrâni şi înţelepţi, unii nu ajung să crească deloc".

Campania este susţinută de o strategie politică care cere strângerea unor fonduri mai importante pentru vaccinuri care pot salava vieţi şi implicarea mai multor asistenţi sociali pregătiţi. Campania a fost creată de agenţia Adam & Eve.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici