David Carradine, descoperit mort, în Bangkok

Actorul american David Carradine a fost găsit mort, miercuri, în camera sa de hotel din Bangkok, autorităţile locale indicând că acesta a fost descoperit de o cameristă spânzurat în dulap, informează BBC News Online.

404 afișări
Imaginea articolului David Carradine, descoperit mort, în Bangkok

David Carradine, descoperit mort, în Bangkok (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit poliţiei din Bangkok, actorul avea o sfoară în jurul gâtului şi a organelor genitale.

Potrivit agentului său, Chuck Binder, actorul se afla în Thailanda pentru filmările la un nou lungmetraj - "Stretch".

Carradine făcea parte dintr-o venerabilă familie de artişti de la Hollywood, care îi include şi pe tatăl său, actorul John Carradine, şi fratele Keith Carradine.

Carradine, cunoscut din rolurile sale în filme precum "Kill Bill" şi "Kung Fu" avea 72 de ani.

Actorul a fost nominalizat de patru ori la premiile Globul de Aur şi o dată la premiile Emmy şi a câştigat un premiu National Board of Review. De asemenea, el a primit şi premiul publicului în cadrul secţiunii Quinzaine des Realisateurs a Festivalului de Film de la Cannes, pentru rolul său din filmul "Americana" (1983).

David Caradine a mai jucat în filme precum "Crank: Tensiune maximă" (2009), "Kill Bill: Volumul 2" (2004), "Kill Bill: Volumul 1" (2003), "În captivitate" (2001), "Lumina blândă a dimineţii" (2000), "Piraţii Paradisului" (1998), "Furia" (1997), "Kung Fu - Legenda continuă" (1993), "Pasărea pe sârmă" (1990), "Behind Enemy Lines" (1986), "Kung Fu: The Movie / Arta simţurilor" (1986), "Lupul singuratic" (1983), "Gauguin, salbaticul" (1980), "Crimele din Mica Italie" (1973), "Kung Fu" (1972).

De asemenea, Carradine a avut ca pasiune şi muzica, el înregistrând, de-a lungul carierei sale, peste 60 de piese aparţinând unor genuri muzicale diferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici