David Lynch vorbeşte cu o păpuşă Barbie într-o reclamă - VIDEO

Cineastul american David Lynch a realizat o reclamă pentru brandul său de cafea, Signature Cup Coffee, în care discută cu o păpuşă Barbie despre această băutură organică pe care o produce.

228 afișări
Imaginea articolului David Lynch vorbeşte cu o păpuşă Barbie într-o reclamă - VIDEO

David Lynch vorbeşte cu o păpuşă Barbie într-o reclamă

Potrivit contactmusic.com, în acest spot publicitar cu o durată de trei minute, regizorul american discută cu capul unei păpuşi Barbie, pe care îl ţine într-o mână.

Păpuşa îl întreabă pe Lynch ce are în ceaşca din care soarbe, iar cineastul îi spune că bea cafea espresso din gama Signature Cup Coffee.

Atunci când păpuşa îl întreabă dacă acea cafea este bună, Lynch îi oferă o ceaşcă de espresso.

Conversaţia stranie dintre cei doi capătă accente aproape romantice în momentul în care Barbie îi spune: "Eşti chiar drăguţ". La rândul său, Lynch îi răspunde: "Eşti frumoasă".

Brandul de cafea organică lansat de David Lynch cuprinde trei sortimente: Signature Cup Organic House Blend, Signature Cup Organic Espresso Roast şi Signature Cup Organic Decaf French Roast.

David Lynch este un regizor american în vârstă de 64 de ani, autor al unor filme celebre precum "Omul elefant/ Elephant Man" (1980), "Catifeaua albastră/ Blue Velvet" (1986) şi "Calea Misterelor/ Mulholland Drive" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici