David Mills, scenaristul serialelor "The Wire" şi "Spitalul de urgenţă", a murit

David Mills, scenaristul serialelor "The Wire" şi "Spitalul de urgenţă", a murit la vârsta de 48 de ani, în urma unui anevrism cerebral, au anunţat, miercuri, reprezentanţii postului HBO.

21 afișări

David Mills s-a simţit rău în noaptea de marţi spre miercuri, pe platourile de filmare din New Orleans, unde postul HBO filma serialul "Treme".

Scenaristul american şi-a pierdut cunoştinţa şi a murit la spital în urma unui anevrism cerebral, potrivit raportului preliminar al medicilor.

David Mills a scris pentru rubrica Style a publicaţiei Washington Post la începutul anilor '90. Ulterior, el a scris scenariile câtorva episoade din serialele "NYPD Blue", "Homicide: Life on the Street" şi "Spitalul de urgenţă".

Mills a scris scenariile şi pentru câteva episoade din apreciatul serial "The Wire" produs de David Simon, în 2006 şi 2007.

Serialul "Treme", inspirat de viaţa oraşului New Orleans înainte de uraganul Katrina, a fost ultimul proiect la care a lucrat Mills. Acest serial, produs tot de David Simon, va debuta la postul HBO pe 11 aprilie.

David Mills a câştigat două premii Emmy, pentru scenariile serialelor "The Corner", în 2000, şi "The Wire", în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici