De ce nu se mai uită oamenii în sus? Cum a schimbat telefonul mobil modul în care interacţionăm cu cei din jur - GALERIE FOTO

În trecut, telefonul era un mijloc de a contacta pe cineva în cazul în care se întâmpla să fie acasă sau la birou. În prezent, telefonul mobil a devenit o necesitate 24 de ore din 24.

717 afișări
Imaginea articolului De ce nu se mai uită oamenii în sus? Cum a schimbat telefonul mobil modul în care interacţionăm cu cei din jur - GALERIE FOTO

De ce nu se mai uită oamenii în sus? Cum a schimbat telefonul mobil modul în care interacţionăm cu cei din jur (Imagine: weneverlookup.tumblr.com)

Întreaga societate a devenit obsedată de acest dispozitiv care a transformat complet modul în care comunicăm, oferindu-ne posibilitatea de a trimite instant mesaje, fotografii, înregistrări audio sau video familiei sau prietenilor oriunde s-ar afla pe glob, scrie Daily Mail.

Având acces la Internet, aplicaţii sau jocuri, oamenii îşi petrec tot mai puţin timp uitându-se la ceea ce se întâmplă în jurul lor. În schimb, ei stau mai tot timpul cu capul în jos şi par vrăjiţi de tehnologia modernă, evitând din ce în ce mai des să interacţioneze cu cei din jur.

O colecţii de instantanee realizată de un cercetător din Finlanda ilustrează această nouă tendinţă. Pe site-ul weneverlookup.tumblr.com au fost postate sute de fotografii cu oameni surprinşi cu privirea în jos mergând pe stradă, în mijloace de transport sau stând într-un restaurant.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici