De dimineaţă, acest bărbat a devenit EROU pe internet după ce le-a cumpărat toate prăjiturile unor cercetaşe care stăteau în frig. După masă s-a întamplat ceva total neaşteptat cu bunul samaritean

Un bărbat a devenit viral marţi după ce a ajutat nişte cercetaşe să-şi vândă prăjiturelele. Câteva ore mai târziu, acesta a fost arestat pentru trafic de droguri, transmite Buzzfeed News.

13433 afișări
Imaginea articolului De dimineaţă, acest bărbat a devenit EROU pe internet după ce le-a cumpărat toate prăjiturile unor cercetaşe care stăteau în frig. După masă s-a întamplat ceva total neaşteptat cu bunul samaritean

De dimineata a devenit erou pe internet dupa ce dupa masa s-a intamplat ceva uluitor

Un bărbat a cumpărat numeroase cutii de prăjituri de la nişte cercetaşe, acestea aflându-se în faţa unui supermarket. Atunci când bărbatul a ieşit din magazin, acesta a fost suprins să vadă două fetiţe încercând să vândă prăjituri, îndurând gerul de afară. 

Kayla Dillard, mama uneia dintre cercetaşe, afirmă pentru CBS News că nu a aflat numele bărbatului, dar a reuşit să facă o fotografie cu el şi cu fetele. „Acel bărbat a fost foarte bun, sincer şi umil. Părea că iubeşte copii”, spune Dillard.

Postarea sa pe Facebook a fost distribuită de mii de ori, multe agenţii de presă preluând ştirea. Un post de televiziune din South Carolina a reuşit să identifice bărbatul ca fiind Detric McGowan, dar mai apoi reporterii au aflat că acesta tocmai fusese arestat de Agenţia Federală de Combatere a Drogurilor.  

Potrivit documentelor de la tribunal au fost emise nouă mandate de arestare pentru McGowan şi alte persoane. Acesta a pledat nevinovat la cele opt capete de acuzare. McGowan este acuzat de trafic de heroină, contrabandă în valoare de 1 milion de dolari şi închirierea unei clădiri pentru a produce şi depozita droguri, conform documentelor. Pe lângă arestarea sa, Agenţia i-a confiscat locuinţa.

În timp ce cumpăra prăjiturelele de la cercetaşe, McGowan a spus că deţinea diverse afaceri şi avea de gând să aducă fursercurile la locurile de muncă, relatează CBS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici