De la PRIETENI la CUNOŞTINŢE pe Facebook - Opţiunea prin care îţi poţi RETROGRADA prietenii

Facebook a venit cu o nouă idee pentru utilizatorii reţelei de socializare, aceştia având acum posibilitatea să-şi retrogradeze prietenii la stadiul de cunoştinte.

3392 afișări
Imaginea articolului De la PRIETENI la CUNOŞTINŢE pe Facebook - Opţiunea prin care îţi poţi RETROGRADA prietenii

De la PRIETENI la CUNOŞTINŢE pe Facebook - Opţiunea prin care îţi poţi RETROGRADA prietenii

Când prietenul a fost retrogradat la statutul de cunoştinţă, utilizatorul va primi mai puţine alerte privind activitatea lui pe reţeaua socială. Facebook chiar a adăugat o unealtă care sugerează ca unii prieteni să devină cunoştinţe, aceasta funcţionând pe baza interacţiunii mai mici dintre cei doi.

"Toamna trecută am adăugat listele de "Prieteni apropiaţi" şi "Cunoştinţe" pentru a-i ajuta pe utilizatori să vadă mai multe alerte din partea prietenilor apropiaţi şi mai puţine din partea cunoştinţelor. Azi adăugăm o funcţie prin care utilizatorii pot adăuga mai uşor oameni la lista de cunoştinţe", a spus inginerul Facebook Jonathan Coens, informează Daily Mail.

Noua unealtă funcţionează invers decât cea care sugerează prieteni. Când vizitezi lista de cunoştinţe, site-ul sugerează ce alţi prieteni ar trebui să fie pe ea.

Coens a dorit să precizeze că prietenii trecuţi la lista de cunoştinţe nu vor şti că au fost retrogradaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici