De teama coronavirusului din Wuhan, un pasager a purtat pe cap o cască de motociclist în timpul zborului

Panica şi isteria declanşate de epidemia de coronavirus din Wuhan au creat situaţii care de care mai absurde peste tot în lume.

808 afișări
Imaginea articolului De teama coronavirusului din Wuhan, un pasager a purtat pe cap o cască de motociclist în timpul zborului

Sursă foto: @7News

Este şi cazul unui pasager care a purtat o cască de motociclist pe toată durata unui zbor pentru a se proteja de o eventuală infecţie, relatează Daily Mail.  
 
Bărbatul a zburat din Shanghai în Perth şi a fost fotografiat de ceilalţi pasageri cu casca de motociclist, purtată în timpul zborului, pentru că se temea să nu se infecteze.
 
Călătorii nu au fost lăsaţi să coboare din aeronavă până nu s-a stropit cu o substanţă dezinfectantă. ”Pe aeroport în Shanghai nu am văzut niciun călător fără mască”, a relatat o pasageră. 
 
Un alt clip ajuns viral pe reţelele de socializare arată cum un şofer de taxi din China dă afară din maşină un pasager care tuşea şi care venea din Wuhan. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici