Deftones revine în România - VIDEO

Trupa americană Deftones revine în România, pe 13 august, într-un concert la Arenele Române din Bucureşti, în cadrul Alternative Summer Day, informează site-ul eventim.ro.

1278 afișări
Imaginea articolului Deftones revine în România - VIDEO

Deftones revine în România (Imagine: Alex Barbulescu/Mediafax Foto)

Concertul face parte din turneul european al trupei Deftones.

Fanii trupei americane vor avea ocazia să asculte în cadrul concertului de pe 13 august piesele de pe noul album al formaţiei, "Diamond Eyes", dar şi cele de pe albumele mai vechi, "Around the Fur", "Adrenaline", "White Pony".

Alternative Summer Day este un eveniment ce are ca scop să aducă în România trupe cu tradiţie ale genului alternative şi nu numai.

La începutul lunii aprilie va fi anunţată şi lista trupelor ce vor cânta în deschiderea Deftones în cadrul Alternative Summer Day.

Evenimentul este produs de Alternative Music Experience, o colaborare dintre Bring The Noise şi King Size Production.

Biletele au fost puse în vânzare luni, iar până pe 31 mai vor avea un preţ promoţional de 70 de lei.

Biletele pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti) şi online, de pe www.eventim.ro.

Originari din Sacramento, cei cinci membri ai formaţiei Deftones au cucerit scena hardcore încă de la începutul carierei lor muzicale, evoluând în mai multe turnee alături de trupe precum Korn, Quicksand, L7, Bad Brains şi alte formaţii de referinţă în industria muzicii rock.

Începând din 1995, Deftones s-a consacrat în lumea muzicii alternative/ hardcore, reuşind să vândă peste patru milioane de bilete la concerte şi peste cinci milioane de albume. În 2001, formaţia a câştigat premiul Grammy pentru Best Metal Performance.

În 2006, membrii trupei Deftones au concertat şi în România, la Arenele Romane, în cadrul Hardcore Summer Fest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici