Deghizarea perfectă. Cum a reuşit un bărbat să fure peste 100.000 de dolari din cazinouri

  • Un bărbat a furat peste 100.000 de dolari din mai multe cazinouri.
  • John Colletti are 55 de ani.
  • Bărbatul acţiona purtând o mască din silicon care îi schimba înfăţişarea.
3226 afișări
Imaginea articolului Deghizarea perfectă. Cum a reuşit un bărbat să fure peste 100.000 de dolari din cazinouri

O mască din silicon care schimbă înfăţişarea, un permis de conducere fals şi informaţii personale obţinute în mod ilegal pe internet. Aşa a reuşit John Colletti, un bărbat din Michigan, să fure peste 100.000 de dolari din mai multe cazinouri din Kansas şi Michigan, scrie CNN.

Colletti are 55 de ani şi s-a deghizat într-o persoană bătrână pentru a nu stârni suspiciuni. El a folosit în mod ilegal informaţii personale ale victimelor sale şi documente false pentru a retrage bani din conturile lor personale din automatele self-service din cazinouri, spun procurorii federali. Te întrebi cum a fost posibil? Ei bine, automatele solicită utilizatorilor să insereze permisul de conducere şi ultimele patru cifre atât ale cărţii de identitate, cât şi ale numărului de telefon înainte de a fi retraşi bani.

„Am descoperit frauda şi am alertat imediat clienţii şi forţele de ordine. Pe parcursul investigaţiei, am oferit sprijin şi cooperare care au condus în cele din urmă la reţinerea suspectului“, a spus purtătorul de cuvânt al Global Payments, Emily Edmonds. Colletti e acuzat acum de fraudă, furt de identitate şi activităţi conexe.

Ancheta a început după ce 10 victime au reclamat pierderea a aproximativ 98.840 de dolari, între 26 aprilie şi 27 mai 2019. Incidentele au fost raportate poliţiei din Michigan, care a identificat un suspect pe baza filmărilor surprinse de camerele de supraveghere. În fiecare caz, imaginile arătau o persoană în vârstă, dar ulterior s-a descoperit că suspectul acţiona cu o mască.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici