Demi Moore, plătită cu peste 2 milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile

Demi Moore îşi va lansa memoriile în 2012, într-un volum în care va relata detalii despre cele trei mariaje ale sale şi despre cele trei decenii de carieră la Hollywood, actriţa americană primind peste 2 milioane de dolari pentru drepturile de publicare a cărţii.

78 afișări
Imaginea articolului Demi Moore, plătită cu peste 2 milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile

Demi Moore, plătită cu peste 2 milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii editurii HarperCollins au anunţat, luni, că au achiziţionat drepturile de publicare a acestui volum. Titlul cărţii nu a fost deocamdată ales.

Pe site-ul Crain's New York.com, dedicat ştirilor business, sunt citate mai multe surse din domeniul industriei cărţii, care au declarat că editura HarperCollins i-a plătit actriţei americane peste 2 milioane de dolari pentru a achiziţiona drepturile de publicare a volumului.

Tina Andreadis, purtătoarea de cuvânt a editurii HarperCollins, a refuzat să ofere informaţii despre această tranzacţie.

Demi Moore, în vârstă de 47 de ani, a jucat în mai multe producţii hollywoodiene de succes, precum "Fantoma mea iubită/ Ghost" (1990), "Propunere indecentă" (1993), "Oameni de onoare/ A Few Good Men" (1992), "Striptease" (1996) şi "G.I. Jane" (1997).

Actriţa americană a recunoscut în trecut că a avut o relaţie dificilă cu mama ei alcoolică, Virginia King, decedată în 1998 din cauza unei tumori cerebrale.

La un moment dat, Demi Moore a fost actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, iar în 1999 a apărut goală, pe când era însărcinată, pe coperta celebrei reviste Vanity Fair.

Demi Moore a fost căsătorită cu muzicianul Freddy Moore timp de cinci ani, înainte de a se căsători cu Bruce Willis în 1987. Mariajul lor a durat 13 ani, iar cei doi actori au împreună trei fiice - Rumer, Scout şi Tallulah.

Demi Moore s-a căsătorit în 2005 cu Ashton Kutcher, în vârstă de 32 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici