Demi Moore, profund îndurerată de moartea lui Farrah Fawcett şi a lui Michael Jackson

Actriţa americană Demi Moore s-a declarat profund îndurerată de moartea lui Farrah Fawcett şi a lui Michael Jackson.

132 afișări
Imaginea articolului Demi Moore, profund îndurerată de moartea lui Farrah Fawcett şi a lui Michael Jackson

Demi Moore, extrem de tristă din cauza morţii actriţei Farrah Fawcett şi a celei a lui Michael Jackson

Actriţa americană Demi Moore a scris pe pagina ei de Twitter: "Sunt extrem de tristă din cauza morţii actriţei Farrah Fawcett (care a decedat joi seară, n.r.), dar şi a celei a lui Michael Jackson. În special pentru copiii lor!".

Michael Jackson a murit joi noapte, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Actriţa americană Farrah Fawcett, fostul star din serialul de televiziune "Îngerii lui Charlie", difuzat în anii '70, care suferea de cancer la colon, a încetat din viaţă la vârsta de 62 de ani, a anunţat, joi, presa americană.

Actriţa a murit într-un spital din Los Angeles, înconjurată de familie şi prieteni, în jurul orei 16.30 GMT (19.30 - ora României), după trei ani de luptă împotriva cancerului la colon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici