Demis Roussos are un singur ritual înainte de concerte: nu vorbeşte cu nimeni

Demis Roussos, care va susţine un concert de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti, a declarat de curând că singurul ritual de care ţine cont înainte de fiecare concert este să nu vorbească, informează organizatorii show-ului din Capitală, Project Events.

359 afișări
Imaginea articolului Demis Roussos are un singur ritual înainte de concerte: nu vorbeşte cu nimeni

Demis Roussos are un singur ritual înainte de concerte: nu vorbeşte cu nimeni (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Artistul a declarat că refuză să le spună oamenilor mai mult de câteva cuvinte înainte de concerte, cu intenţia de a-şi proteja vocea, astfel încât totul să se desfăşoare "ca la carte" în timpul show-urilor.

Legătura lui Demis cu România este una cu totul specială şi datează de mulţi ani. Puţină lume ştie, spun organizatorii concertului, că Demis a fost căsătorit cu o româncă, astfel că pentru acesta Bucureştiul reprezintă o a doua casă, unde revine de fiecare dată cu mare plăcere.

Deşi este de origine egipteană, Demis a crescut în Europa şi a îndrăgit tradiţiile europene, iar una din sărbătorile sale preferate este Crăciunul, pe care îl aşteaptă de fiecare dată cu emoţie şi nerăbdare.

Anul acesta, pe 5 decembrie, la Sala Palatului, Demis va încânta publicul cu piese specifice sărbătorilor de iarnă - "Ave Maria", "White Christmas", "Silent night", "Amazing Grace" -, dar şi cu hituri precum "Dinata Dinata", "Goodbye my love goodbye!" şi "My friend the wind".

Şarmant şi impunător, Demis Roussos a reuşit să cucerească inimile fanilor de pe toate continentele, iar vocea sa inegalabilă a convins milioane de oameni să îi cumpere discurile în cariera sa impresionantă de peste 46 de ani.

Recunoaşterea valorii sale a venit şi din partea criticilor, după ce artistul a cântat în mai multe limbi, câştigând astfel numeroase premii, precum locul 1 în Japonia cu "The Roussos Phenomenon Ep", discul de aur în America pentru albumul "Demis".

Pentru concertul de Crăciun al lui Demis Roussos, o categorie de bilete este deja epuizată, alte două categorii fiind apoape de sold-out. Preţul biletelor sunt cuprinse între 100 şi 300 de lei, în funcţie de zona aleasă.

Biletele se găsesc la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, oficiile poştale semnalizate bilete.ro şi online, pe Biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro şi eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici