Dennis Hopper îi va plăti soţiei sale o pensie alimentară de 12.000 de dolari pe lună

Actorul american Dennis Hopper, care suferă de cancer în stadiu terminal, va trebui să plătească soţiei şi fiicei sale o pensie alimentară de 12.000 de dolari pe lună, a hotărât, luni, un judecător american din Los Angeles.

35 afișări
Imaginea articolului Dennis Hopper îi va plăti soţiei sale o pensie alimentară de 12.000 de dolari pe lună

Dennis Hopper îi va plăti soţiei sale o pensie alimentară de 12.000 de dolari pe lună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 73 de ani, aflat în plină procedură de divorţ de soţia sa, Victoria, nu a fost prezent la audierea ce a avut loc la Curtea Superioară din Los Angeles.

Avocatul său Joseph Mannis a relevat în câteva documente oficiale, luna trecută, că Dennis Hopper suferă de cancer de prostată în fază terminală şi este prea slăbit pentru a face chimioterapie. Greutatea sa ar fi ajuns la circa 45 de kilograme.

Actorul şi regizorul peliculei "Easy Rider" a părut extrem de slăbit, luna trecută, când a participat la ceremonia prin care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Dennis Hopper şi soţia lui, Victoria Duffy, sunt prinşi într-o dispută legală acerbă, de când actorul a decis, în ianuarie, să ceară divorţul, după o căsnicie de 14 ani. De atunci, cei doi se luptă în justiţie pentru custodia fiicei lor de 7 ani, Galen.

Dennis Hopper a fost regizor şi protagonist, alături de Jack Nicholson, al peliculei "Easy Rider", un road-movie care a influenţat cinematografia la Hollywood. Hopper a fost nominalizat la premiile Oscar graţie prestaţiei sale din filmul "Antrenorii/ Hoosiers" (1986) şi a jucat, în acelaşi an, în "Catifeaua albastră/ Blue Velvet", devenit ulterior un film cult, regizat de David Lynch.

Cel mai recent proiect al lui Hopper este o adaptare pentru televiziune a filmului "Crash - Poveşti din L.A.", recompensat în 2006 cu un premiu Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici