Derapaj pe gheaţă, la limită: Un poliţist şi-a văzut moartea cu ochii | VIDEO

Un şerif din Wisconsin, Statele Unite era să fie lovit de o maşină. Aceasta derapase din cauza poleiului depus pe şosea, relatează postul de ştiri CBS.

6258 afișări
Imaginea articolului Derapaj pe gheaţă, la limită: Un poliţist şi-a văzut moartea cu ochii | VIDEO

Derapaj la limită: Un poliţist şi-a văzut moarte cu ochii | VIDEO

Departamentul de poliţie din localitatea „Fond du lac” a distribuit filmarea făcută cu camera video, de la bordul maşinii de patrulare. Poliţistul oprise pentru a ajuta un alt şofer, a cărei maşină alunecase într-un şanţ din cauza poleiului de pe şosea.

În timp ce poliţistul se întorcea la maşina sa, se vede cum un şofer pierde controlul unui SUV şi derapează spre poliţist. Din fericire, acesta reacţionează rapid şi se dă la o parte din calea SUV-ului. Şoferul a recăpat controlul asupra vehiculului.

„Acest accident ar fi fost unul mortal pentru poliţist, dar şi pentru automobilul scăpat de sub control”, declară departamentul de poliţie.

„Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar acest videoclip este un exemplu bun pentru şoferii care conduc prea repede pe polei şi pun în pericol viaţa tuturor”, adaugă departamentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici