Descoperire macabră în locuinţa cântăreţei Olivia Newton-John

Trupul neînsufleţit al unui bărbat, împuşcat mortal, a fost descoperit luni în casa pe care cântăreaţa şi actriţa Olivia Newton-John o deţine în statul american Florida, a anunţat poliţia locală.

961 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră în locuinţa cântăreţei Olivia Newton-John

Descoperire macabră în locuinţa cântăreţei Olivia Newton-John (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa şi soţul ei, John Easterling, nu se aflau în vila lor, care are o suprafaţă de 690 de metri pătraţi, în momentul producerii faptelor, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Jupiter Inlet Colony, un oraş situat la nord de Palm Beach.

Poliţia a fost alertată printr-un apel telefonic efectuat din acea vilă, luni după-amiază. Un ziar local a avansat ipoteza unei sinucideri, însă poliţia a refuzat să o confirme.

Bărbatul nu locuia în acea casă şi nu era un membru al familiei cântăreţei Olivia Newton-John.

Vila, aflată pe o proprietate impresionantă de 14 hectare, a fost construită în 1975, în zona de coastă, şi a fost cumpărată de actualii ei proprietari în 2009, pentru suma de 4,1 milioane de dolari.

Olivia Newton-John, născută pe 26 septembrie 1948, este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, câştigătoare a patru premii Grammy şi nominalizată la premiile Globul de Aur, pentru rolul din filmul "Grease" (1978). Newton-John a fost diagnosticată cu cancer în 1992 şi este o susţinătoare a campaniilor pentru lupta împotriva cancerului şi a celor pentru drepturile animalelor. A fost căsătorită de două ori şi are o fiică, Chloe Lattanzi, rezultată din prima căsătorie, cu actorul Matt Lattanzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici