Designeri din cinci ţări europene îşi vor prezenta colecţiile la un festival de modă la Sibiu

Un număr de 25 de designeri din Spania, Malta, Serbia, Republica Moldova şi România îşi vor prezenta cele mai noi colecţii la a şasea ediţie a Feeric Fashion Days, festival de modă care va avea loc între 25 şi 30 iunie la Sibiu.

149 afișări
Imaginea articolului Designeri din cinci ţări europene îşi vor prezenta colecţiile la un festival de modă la Sibiu

Designeri din cinci ţări europene îşi vor prezenta colecţiile la un festival de modă la Sibiu

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de organizatorii festivalului de modă Feeric Fashion Days, a şasea ediţie a manifestării va avea loc în perioada 25-30 iunie, la Sibiu, unde vor fi prezenţi 25 de designeri din Spania, Malta, Serbia, Republica Moldova şi România.

Ei vor prezenta, timp de şase zile, cele mai noi tendinţe în moda europeană, la cea de-a şasea ediţie a Feeric Fashion Days. Adina Buzatu, Natalia Vasiliev, Evgheni Hudorojcov, Bianca Popp, Erika Lopez sau Ana Maria Galan au pregătit colecţii spectaculoase pentru prezentările de modă de la Sibiu.

Potrivit sursei citate, Adina Buzatu va prezenta, în 29 iunie, o nouă colecţie de îmbrăcăminte masculină, în curtea Palatului de vară al Baronului Samuel von Brukenthal din Avrig.

Bianca Popp va prezenta, de asemenea, noua sa colecţie, la Avrig.

"Eu fac haine pentru fetele de orice vârstă care nu vor să se întâlnească cu alte fete îmbrăcate la fel în nicio circumstanţă. Fac haine pentru fetele care urăsc uniformele şi care continuă să creadă că ele sunt altfel decât restul lumii", a declarat Bianca Popp, citată în comunicatul de presă.

După ce anul trecut a prezentat la Feeric Fashion Days două colecţii, Natalia Vasiliev revine la Sibiu cu o prezentare individuală cu influenţe medievale, pe Pasajul Scărilor - cunoscut obiectiv turistic din oraş -, în 28 iunie.

Olimpia Dobrotă îşi va prezenta noua colecţie în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Potrivit organizatorilor, fiecare dintre cele 20 de fotomodele va prezenta piesele colecţiei în câte o curte tradiţională, iar participanţii la prezentare vor trece pe la fiecare, într-un alai de nuntă cu lăutari.

În 27 iunie, designerul sibian Anca Stănilă va prezenta colecţia sa în Bazilica Cetăţii Cisnădioara.

În 28 iunie, îşi va prezenta colecţia designerul sârb Pedja Naric, care vine pentru prima dată în România. Fotomodelele vor defila printr-o fabrică de dropsuri, în timp ce liniile de producţie vor fi funcţionale.

Feeric Fashion Days este un eveniment organizat de Fundaţia Mitichi şi cofinanţat de Primăria şi Consiliul Local Sibiu prin Casa de Cultură a municipiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici